Day fifteen 30/6 2014

Idag hade vi fritid hela förmiddagen så vi gick och kolla i butiker på eftermiddagen hade vi lektioner. Trafiken imorse var mycket det ska ta ungefär 35 minuter in till centrum men det kan ta ungefär 40 minuter plus att bussen är 10 minuter sen.

De kör på FEL sida!!! 

Till middag fick vi fricadeller och potatismos med gravy.

På kvällen var på stranden med den andra gruppen och spelade crazy forehead som gick ut på att man skulle skriva en kändis namn på en lapp och sedan ska man blanda allas lappar och ta en varsin och sätta den i pannan därefter får man ställa ja och nej frågor till personerna i sin grupp och ska gissa kändisen som står på din lapp i pannan.

/Yasmin

Day fourteen 29/6 2014

Idag gjorde vi inget speciellt vi fick sovmorgon vilket var jätteskönt vi behövde inte samlas förens halv tio istället för nio. Vi gick bort till Boscombe vilket tog ungefär tjugo minuter vi gick vid stranden. Låg där hela förmiddagen till klockan ett. 
Därefter åkte jag och några andra tillbaka till Bournemouth och gick shoppade lite jag köpte en stickad tröja. 

Till middag fick en typisk engelsk söndagsmiddag innehållande någotslags kött kom inte ihåg var det vad, krispig potatis, kokta grönsaker och gravy. 

Efter middag spelade vi spel med värdfamiljen vilket gick helt okej. Spelet gick ut på att man skulle gissa märket men det svåra var att komma på märket på engelska som till exempel Nike, Lays, Levis och starbucks.

/Yasmin

Portsmouth - Day thirteen 28/6 2014

I dag är det lördag vilket menas med att det är en dags aktivitet denna dag åkte vi till en stad som heter Potrsmouth det var jätte trevligt. I denna stad har de en massa outlets så det var ju billigare än i normala fall. Jag har köpt ett par skor från Nike ungefär 20£ i från ursprungspriset.


Hamnen och ett stort skepp i Portsmouth

I kväll kollade vi på film med värdfamiljen. Till middag fick vi pasta carbonara

/Yasmin